PROF. DR. GANI HALILAJ

I lindur me 07.06.1958 në fshatin Tërdec

 

Shkollimi :

 

Shkollën fillore e kam përfunduar në Abri të Eperme.

Shkollën e mesme “Gjergj Kastrioti Skenderbeu” në Drenas.

Fakultetin e mjekësisë në Prishtinë.

Specializimin nga Neuropsikiatria në Universitetin e Tiranës.

Doktor shkence në lëmit klinike Psikiatrike.

 

Kam punuar:

 

Mjekë i përgjithshëm në Shtepinë e Shëndetit në Drenas.

Mjekë specialist Neuropsikiatër në Drenas.

Drejtor në Shtëpinë e Shëndetit në Drenas për 8 vite.

Nënkryetar i KK Drenas për 3 vite.

Zyrtar i lartë në Ministrinë e Shëndetësisë për Shëndetin Mendor të Kosovës për 3 vite.

Mjekë lufte për ushtarët dhe civilët në Zonën Qëndrore të Drenicës.

Aktualisht Drejtor i Institutit të Psikatrisë Forenzike në QKUK Prishtinë.

Profesor në Universitetin privatë UBT

 

Numri im në listën zgjedhore të Partisë Demokratike të Kosovës është numri 67.

 

Na priftë e mbara!

 

Ndërtojmë të Ardhmën Për ty dhe Shtetin